enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4308
EURO
34,8354
ALTIN
2.397,96
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

18.12.2019
20
A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” “Emniyet personellerimiz ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da ve il genelinde can siperhane görev yapıyor. Her daim halkımızın güvenliği için görevlerinin başında. Kentimizde ve bölgemizde asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atarak, halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polis teşkilatımızın her daim yanındayız” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı açıklamasının devamında şöyle konuştu:

“Özveriyle görev yapan başta ilçemizin ve ilimizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayan, mukaddes kılan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Hatay İl Emniyet Müdürümüz Vedat Yavuz ise çalışmalarında Başkan Tosyalı’ya başarılar diledi.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.