enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
32°C
Hatay
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kaza mı cinayet mi?

Kaza mı cinayet mi?
05.12.2023
103
A+
A-
Dün sabah saatlerinde Yenişehir Mahallesi 18. sokakta meydana gelen iş kazasında balkon ve beton merdiven arasında kalarak ağır yaralanan Cesur Kuşdemir, hayatını kaybetti. Olay yerine ilk ulaşan ekibimiz, talihsiz işçiyi kurtarma çalışmalarını canlı yayın ile izleyicilere ulaştırmıştı. 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hasar görmesine rağmen, yapılan incelemeler sonrasında AZ HASARLI olarak rapor tutulan yaklaşık 40 yıllık, iki katlı ev inşaat işçisinin hayatına mal oldu.
Tadilat ve tamirat çalışması yaparken, binanın damı ile ikinci katı arasındaki beton merdivenin çökmesi sonucu, merdiven ile balkon arasına sıkışan talihsiz işçi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin müdahalesi sonucu ağır yaralı olarak kurtarılmış, olay yerinde ilk müdahale ve kalp masajı yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilmişti. Üzücü haber akşam saatlerinde geldi. 2 çocuk babası inşaat işçisi Cesur Kuşdemir, ne yazık ki hayata tutunamadı. Olay ile ilgili olarak ev sahibinin ifadesi alındı. İş kazası gibi görünen bu olayın, binaya verilen AZ HASARLI raporuna istinaden farklı bir soruşturmaya dönebileceği belirtiliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.