enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
30°C
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

Belediyeye ait bazı arazilerin işgal edilmiş olduğuna dikkat çeken Başkan DÖNMEZ: “Söke söke alırım”

Belediyeye ait bazı arazilerin işgal edilmiş olduğuna dikkat çeken Başkan DÖNMEZ: “Söke söke alırım”
04.07.2024
125
A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, dün gerçekleştirilen Temmuz ayı Meclis toplantısında ilginç bir detaya dikkat çekti. Başkan Dönmez, belediyeye ait bazı arsaların işgal edilmiş olduğunu tespit ettiklerini belirterek, “Söke söke alırım” ifadesini kullandı.

Göreve gelir gelmez İskenderun Belediyesine ait tüm varlıkların bilançosunu çıkarttığını, özellikle araçlar, iş makinaları, ağır ekipmanlar ve arazileri denetlediğini ifade eden Başkan Mehmet Dönmez, “Belediyemize, daha doğrusu İskenderun halkına ait bu varlıkların tamamına yakınını bizzat kontrol ettim. Ne yazık ki bazı arazilerimizin işgal edilmiş olduğunu gördüm. Bazı araziler kısmen, bazı araziler de tamamen işgal edilmiş. Kaba bir tabir ile, halkın müşterek malına çökmüşler. Belediyemiz tasarrufunda olan bu arazilerin kim tarafından ne zaman işgal edildiği konusunda araştırma yapılması için de talimat verdim. Seçim öncesi söz vermiş, İskenderun halkının hakkını hiç kimseye taviz vermeden koruyacağımı beyan etmiştim. İvedilikle işgal edilmiş arazilerimizin tespitini yapıyoruz. Akabinde, işgalci babamın oğlu da olsa bu arazileri söke söke alırım. Güzel şehrimizi bir an önce eski günlerine kavuşturmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağım. Hiç kimseye de taviz vermeyeceğim” şeklinde net konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in bu tavrı, vatandaşlar arasında memnuniyet ile karşılandı. Vatandaşlar, “Çevresinde imtiyazlı kişileri değil halkı görmek isteyen Belediye Başkanımız sayın Mehmet Dönmez’e güvenmekle, doğru bir karar vermişiz” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.