enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

BeşiktAŞK zamanı

BeşiktAŞK zamanı
11.06.2022
50
A+
A-

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği, 19. kuruluş yıl dönümünde Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı gecede bir araya geldi. Hiç bir zaman Beşiktaş’tan vazgeçmeyeceğini, sporun birleştirici ve kardeşlik tarafını önemsediğini ifade eden Çebi, “Beşiktaş’lılık bir duruştur. Bizim Beşiktaşlılık bakışımız, rakiplerimizin değerini olduğu gibi kabullenip, saygıyla karşılamaktır. Hatta onlarla birlikte yol yürümeyi bilmektir. Dolayısıyla sporun birleştirici ve kardeşlik tarafını önemsediğimi belirtiyorum. Beşiktaş’ımız için de son kongrede talep ettiğim, dilekte bulunduğum birlik ve beraberlik için yola çıktığımızı, bu seneyi birlik ve beraberlik yılı ilan ettiğimizi huzurlarınızda bir kere daha söylemek istiyorum” dedi.

Dernek Başkanı Sedat Uysal’ın da siyah beyazlı taraftarlara seslendiği gecede marşlar söylenip, muhteşem bir havai fişek gösterisi yapıldı. Blu Notte orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar, davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Programa AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.