enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3111
EURO
34,6836
ALTIN
2.411,58
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Birlikte daha güçlüyüz

Birlikte daha güçlüyüz
26.11.2022
125
A+
A-

Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun temsilciliği görevine getirilen gazeteci Işık Şener, imtiyaz sahibi olduğu Büyükşehir Gazetesi’nin 10. yıl dönümünü yoğun katılımın olduğu bir kokteyl ile kutladı.
Kokteyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu,  İGC Başkanı Diyap Atar, AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, basın mensuplarının özverili çalışmalarını takdir ile karşıladığını belirterek “Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun temsilcisi Işık Şener’in imtiyaz sahibi olduğu Büyükşehir Gazetesi’nin 10’ncu yılı ve aynı zamanda HGC İskenderun Temsilciliği’ne getirilmesini kutluyorum. Bizleri burada toparlayan saygı ve sevgidir. Görevlerini büyük bir fedakârlık ile yerine getiren kıymetli basın mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise gerçekleşen atamanın hem Hatay hem de İskenderun için önemli olduğunu vurgularken, 10’ncu yılını kutlanan Büyükşehir Gazetesi’ne yayın hayatında başarı dileklerinde bulundu.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak Işık Şener’e güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Başkan Nihat Mazmanoğlu “Büyükşehir Gazetesi’nin 10. Yılı ve Cemiyetimizin İskenderun Temsilciliğine getirilen meslektaşımız Işık Şener’i kutluyoruz.  Işık Şener geçmişi başarılarla dolu çalışkan ve genç bir meslektaşımızdır, cemiyetimizi İskenderun’da en iyi şekilde temsil edeceğinden yana şüphemiz yoktur. Cemiyetimizin İskenderun’da 6 yılı aşkın süredir temsilciliği bulunmaktadır ve inşallah bizim dönemimizde de devam edecektir. Bundan önceki temsilcilerimize ve İskenderun’daki temsilci üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
Ev sahibi olarak kürsüye çıkan, günün anlam ve önemi için konuşan Işık Şener “Büyükşehir Gazetesi olarak, 10 yıldır karşılaştığımız zorluklara rağmen yayın hayatımızı sürdürmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyorum. Hiçbir zaman etik kurallar dışına çıkmadan ilimiz, ilçemiz adına eksik veya fazla gördüklerimizi ilgili makamlara, okurlarımıza iletmeye çalıştık. Zaman zaman ters düştüğümüz büyüklerimiz de oldu ama bizim asıl amacımız bölgemizin huzuru ve daha iyi hizmet alması içindir. HGC ve Büyükşehir Gazetesi olarak çalışmalarımıza oluşturduğumuz ve bize katılacak olan kaliteli meslektaşlarımızla devam edeceğiz. Bizleri kırmayıp yanımızda olan bu geceye katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.