enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

BRAVO DÖRTYOL TSO

13.12.2020
51
A+
A-
Dörtyol Devlet Hastanesine daha önce NTS cihazı alarak katkıda bulunan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası pandemi sürecindeki tedavide önemli olan solunum cihazlarından 3 adet hibe etti.
Covid-19 sürecinde büyük risk altında olan Obstrüktif uyku apnesi veya koah gibi solunum yolu rahatsızlıklarından muzdarip hastaların tedavisinde kullanılan Bipap cihazlarından 3 adet temin eden Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası bugün itibari ile Hastane yönetimine teslim etti.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım bu hassas süreçte yönetim kurulunu toplayarak Dörtyol Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan 3 adet bipap cihazını hastaların hizmetine sunmanın huzurunu hissettiklerini belirterek; “Covid-19 un yatan hastalardaki tedavisi için önemli bir cihaz olan Bipap cihazı solunum hastalıklarında, hastalarda nefes alış verişi düzenleyen bir cihazdır. Yönetim Kurulumuz pandemi hastanesi ilan edilen Dörtyol Devlet Hastanemize Vaka sayılarının artığı bugünlerde Bipap cihazlarından 3 adedini kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Temennimiz dünyanın, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin bu salgın sürecini en az hasarla atlatmasıdır. Bu süreçte tüm hemşerilerimizin maske mesafe ve hijyen kurallarına azami riayet etmesi ve bu hususta vicdani bir sorumluluk hissi ile hareket etmesi yönündedir. İmkânlarımız ölçüsünde ilçemize karşı olan sorumluluklarımızı hassasiyetle yerine getireceğiz. Tüm hemşerilerimize sağlıklı günler dileriz” dedi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.