enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2278
EURO
34,7561
ALTIN
2.388,86
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
22°C
Hatay
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Bu ekip Arsuz’u ihya eder

Bu ekip Arsuz’u ihya eder
28.02.2024
106
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan adayı Sami Üstün, İlçe teşkilat yöneticileri ve Meclis üyesi adayları ile birlikte Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Yönetim Kurulu Üyesi ve AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık’ı ziyaret etti.

“CHP’nin avlusunda doğdum” diyen Sami Üstün, büyük bir sorumluluğu yüklenmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Arsuz bizim özümüz, gözümüz ve gönlümüz. Doğal ve tarihi güzelliklerle bezenmiş bu şehri tüm sorunlarından arındırmak boynumuzun borcudur. Birinci önceliğimiz alt yapı ve deprem felaketinin izlerini silmek. Belediyemizin bütçesinin yetersiz kaldığı durumlarda, Hatay Büyükşehir belediyesi ve Bakanlıklar düzeyinde girişimlerde bulunacağız. İşimiz zor. Ancak Arsuz halkımızın sabrı ve desteği ile tüm zorlukları aşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Meclis üyesi adaylarının belirlenmesi sürecinde yaşadıkları sıkıntılara değinen Sami Üstün, “Başkan aday adayı tüm arkadaşlarımız  gibi, meclisimizde yer alarak şehrimize hizmet etme arzusunda olan dostlarımızın teveccühü karşısında kelimeler yetersiz kalır. Elbette hepimiz, Arsuz’un hak ettiği konuma ulaşması için bazı görevlere talip olduk. Ancak, Meclis üye sayımız belli. Dolayısıyla, üzülerek listeye dahil edemediğimiz arkadaşlarımız oldu. Lütfen bizi anlayış ile karşılasınlar. Neticede, bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Küsmek, başka partilere yönelmek hiç bir CHP’liye yakışmaz. Güzel günler bizi bekliyor. Kısır çekişmelerle zaman kaybetmeyelim. Tüm enerjimizi Arsuz için harcayalım” dedi.

TİMBİR Yönetim Kurulu üyesi ve AKİYAD (Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği) Başkanı Veysel Cıncık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, uzun yıllardır tanıdığı Sami Üstün’ün Arsuz’a değer katacağına inandığını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.