enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4329
EURO
34,4643
ALTIN
2.488,57
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
30°C
Hatay
30°C
Açık
Çarşamba Açık
29°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

Bu Memleket Bizim Adlı Tiyatral Gösteri Sergilendi

07.06.2018
85
A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Antakya Yaşama Sevinci Spor Kulübü Derneği’nin organize ettiği

Kültür Tiyatro Topluluğu’nun tarafından sahneye yansıtılan ‘Bu Memleket Bizim’ adlı tiyatral şiir konseri Hatay halkı ile buluştu.
Sosyal ve kültürel alanda yaptığı çalışmalar ile Hatay’ın vizyonuna yeni bir yön vererek hemşehrilerinin gönlüne taht kuran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentin sanatsal faaliyetlerine katkılar sunmaya devam ediyor.
Kültür Tiyatro Topluluğu Ayakta Alkışlandı
Defne Amfi Tiyatro’da sahnelenen ve çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi ile takip ettiği tiyatral gösteride; Kültür Tiyatro Topluluğu ekibi tarafından memleket, vatan ve bayrak sevgisini anlatan şiirler başarılı bir şekilde seslendirildi.
Duygusal anların yaşandığı gösterinin sonunda ‘Bu Memleket Bizim’ adlı tiyatral gösterinin mimarı Kültür Tiyatro Topluluğu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.