enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4443
EURO
34,7476
ALTIN
2.435,09
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C

İskenderun Engelliler Basketbol Takımı yeni sezona “merhaba” dedi

İskenderun Engelliler Basketbol Takımı yeni sezona “merhaba” dedi
A+
A-

#basketbolTekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İskenderun Engelliler Basketbol Takımı, yeni sezona düzenlenen etkinlikle ‘merhaba’ dedi.

Kulüp lokalinde gerçekleşen tanıtım etkinliğine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İTSO Başkanı H. Levent Yılmaz, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, iş insanları, sporcular ve teknik heyet katıldı. Kulüp başkanı Suat Atasever, lige heyecan ve renk katmanın yanında rakiplerin korkulu rüyası haline geleceklerini belirterek, “Güçlü bir kadroya sahibiz. Süper Lig’de İskenderun’u temsil etme gururunu yaşarken, bu sezon Fenerbahçe’yi de Galatasaray’ı da yeneceğiz. Ben teknik heyet ve sporcularıma güveniyorum? dedi.

Başkan Atasever’in konuşmasının ardından takımda yer alan sporcular kendilerini tanıttılar. Konuşmaların ardından Atasever, belediye başkanı Tosyalı ve milletvekili Özel’e isimlerinin yazıldığı forma hediye etti

ATAMER YILLAR SONRA TAKIMIN BAŞINDA

Türkiye’nin ilk bedensel engelliler takımını İskenderun’da kurarak ülke geneline yayılmasına ön ayak olan antrenör Rıfat Atamer, yıllar sonra kendi takımının başına antrenör olarak geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.