enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3858
EURO
34,7059
ALTIN
2.417,96
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

BU ODADA BİRLİK VAR

BU ODADA BİRLİK VAR
23.02.2022
89
A+
A-

Bu Odada Birlik Var   Tuhafiyeci esnafından Teksöz’e tam destek   Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, her esnaf grubundan tam destek almaya devam ediyor.
Hatay’da esnafın babası olarak bilinen ve tüm esnafların en ufak sorunlarında dahi yanlarında olan Teksöz’e esnaftan da destek çığ gibi büyüyor. Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette esnaftan tam destek gördü. Genel kurulunu gerçekleştiren Antakya Tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular Odası’nın her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik ruhuyla kendisine verdiği destekten dolayı oldukça mutlu olan Teksöz, tüm oda üyelerine birlik beraberlik anlayışlarından dolayı teşekkürlerini sundu.  Oda yönetimine ve esnaflara teşekkür ederim,  Başkan Teksöz, desteklerinden oldukça mutlu olduğu Tuhafiyeciler Odası ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Her zaman için birlikte çalışarak, ben değil biz ilkesiyle hareket etmekten onur duyduğum Odalarımızla birlikte esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ediyoruz.  Bugün Antakya Tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular odamızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Antakya Tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular odası başkanımız Ali Baklacı yönetim ve Denetim kuruluna yakın samimi ve her zamanki gibi birlikte hareket etme kararlarından dolayı Şahsım, Yönetim, Denetim ve Disiplin kurulum adına sonsuz teşekkürler. Mütevazılık hayat felsefemizdir. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.