enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Bu yükseliş hayra alamet

Bu yükseliş hayra alamet
14.07.2022
120
A+
A-
Bölgemizin önemli sanayi kuruluşlarından CRT Metal, istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Fortune Türkiye ve CRIF Türkiye’nin bu yıl 15’incisini gerçekleştirdikleri ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği ‘Fortune 500 Türkiye Araştırması’nın sonuçlarına göre, CRT METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş 404. sırada yer alıyor.
Buna göre, Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin Kovid-19 salgının etkilerinin devam etmesine rağmen 2021 yılında çok hızlı bir büyüme oranı yakaladıklarını ortaya koydu.
CRT METAL Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’in, kriz dönemlerindeki yönetim başarısının ispatı niteliğindeki büyüme, önümüzdeki yıllarda da ivme kazanacak gibi görünüyor.
Küresel pazarın ‘Kurtlar sofrası’ olduğu bir süreçte, net satışı %141.1 gibi önemli bir oranda artan CRT METAL, ülke ekonomisine katkı sağlamasının yanı sıra, yeni yatırımların sinyalini veriyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.