enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5078
EURO
34,8942
ALTIN
2.440,35
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Çatı çalınır mı yahu?

Çatı çalınır mı yahu?
19.04.2023
406
A+
A-

Kiracı oldukları iş yerini deprem nedeniyle terk ettikten 1,5 ay sonra tekrar gelip, çatısını söküp götüren Kırıkhan’lı Hassan ve Ali Merd isimli kardeşlerin, ticaret ahlakına yakışmayan bu davranışları büyük tepki çekti. İş yeri sahibi iş insanı Mehmet Cihangir, gördükleri karşısında şok olduklarını belirterek, “Önce, deprem sonrası yağmacılar işyerimizi bu hale getirmiştir diye düşündük. Ancak görgü şahitleri ve güvenlik kameralarından, kiracımız olan Hassan ve Ali Merd kardeşlerin işyerimize ait çatı katını söküp götürdüğünü öğrendik. Merd kardeşleri arayıp neden böyle bir şey yaptıklarını sorduğumda, “Çatıyı biz yaptırdık” dediler. Çatısız bir işyerini kim kiralar? Onlar sadece zevklerine göre dekor yaptırmışlardır” şeklinde konuştu.

Fıkra gibi olayın gururunu incittiğini, bu nedenle yasal yollara başvurduğunu ifade eden Cihangir, “Merd kardeşler hakkında yağma, talan, mala zarar verme ve hırsızlık suçlarından dava açılmak üzere avukatıma talimat verdim. Hak ettikleri cezayı alsınlar ki emsal teşkil etsin” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.