enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3524
EURO
34,7322
ALTIN
2.409,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Ceza Yiyence Çıldırdı! Üzerine Yürüdüğü Polisi Tehdit Etti: Seni Aldıracağım

Ceza Yiyence Çıldırdı! Üzerine Yürüdüğü Polisi Tehdit Etti: Seni Aldıracağım
26.04.2022
39
A+
A-

İstanbul Esenyurt’ta, trafik uygulamasında cep telefonu ile konuştuğu gerekçesiyle durdurulup ceza kesilen sürücü çıldırdı. Tartıştığı trafik polisinin üzerine yürüyen sürücü, “Seni aldıracağım, üniformanı çıkar teke tek çıkalım” diyerek tehditler savurdu. Çevredeki vatandaşlar ve diğer polislerin araya girdiği o onlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, trafik uygulamasında cep telefonu ile konuştuğu gerekçesiyle ceza kesilen sürücü, tartıştığı trafik polisinin üzerine yürüyüp, tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

geçen pazar günü Esenyurt Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Özkan Tok isimli sürücü, araç kullanırken telefonla konuştuğu esnada polis ekiplerine yakalandı. Cezai işlem için durdurulan Tok ile trafik polisi arasında tartışma çıktı.

‘SENİ ALDIRACAĞIM, ÇIKAR ÜNİFORMAYI TEK TEK ÇIKALIM’
Ceza işlemleri yapıldığı esnada polis ile tartışan sürücü çılgına döndü. Hamile eşinin yanında boğazına sarınıldığını iddia eden sürücü, daha sonra tehditler savurmaya başladı. Polis memuruna, “Sana saygım yok üzerindeki üniformaya saygım var. Çıkar üniformayı teke tek çıkalım. Seni aldıracağım” diyerek ortalığı birbirine kattı.

Polis memurunun üzerine yürüyen sürücüyü, çevredeki vatandaşlar ve diğer polisler güçlükle durdurabildi. Özkan Tok’a araçla giderken telefonla konuşmak ve polise mukavemetten işlem yapıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.