enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3603
EURO
34,6681
ALTIN
2.390,88
BIST
10.182,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

CHP ANTAKYA’DAN AYRANCI’YA ZİYARET

CHP ANTAKYA’DAN AYRANCI’YA ZİYARET
13.04.2022
251
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş ve teşkilat üyeleri Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Başkan Kutlu geçtiğimiz hafta gerçekleşen Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa yeni seçilen Mahmut Ayrancı ve yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerini iletti.

AYRANCI: ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, Başkan Ümit Kutlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ayrancı; “Hatay’da berber, kuaför ve güzellik salonu işletmeleri olarak değişim isteğimiz vardı. Bu değişim inşallah bizimle birlikte başlayacak. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyerek oy veren herkese teşekkür ederim. Camiamızı içinde bulunduğu zor durumdan çıkarmak için çalışacağız. Ziyaretiniz bize motivasyon oldu. Size ve Antakya İlçe yöneticilerinize teşekkür ederim” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.