enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4118
EURO
34,7934
ALTIN
2.400,09
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Av. Mehmet DUDUOĞLU: “İsrafı önleyerek hizmet üreteceğiz”

CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Av. Mehmet DUDUOĞLU: “İsrafı önleyerek hizmet üreteceğiz”
12.02.2024
55
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Duduoğlu, basın mensupları ile Emircan Cafe’de bir araya geldi. Tanışma amaçlı kahvaltı programında Av. Duduoğlu’na, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İlçe Başkanı Av. Hüseyin Derin ve partililer eşlik etti.

Deprem felaketi sonrasında çok büyük yara alan kentin yeniden imarı için, siyasi parti, iktidar-muhalefet ayrımı gözetmeksizin el birliği ile çalışılması gerektiğine dikkat çeken Av. Mehmet Dudoğlu, “Doğal felaketler, siyaset üstü bir konudur. Türkiye’de yaşayan her birey, siyasi görüşleri ne olursa olsun, Devlet’imizin nezdinde eşit haklara sahiptir. Dolayısıyla Devlet’imize güveniyor ve Hatay’ımızın yeniden ayağa kalkması için yerel yönetimlere her türlü desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.

Alt yapısı çöken, sahil şeridi kullanılamaz hale gelen şehrimizi, eski güzelliğine kavuşturmak için branşında uzman akademisyen ve bilim insanları ile istişare halinde olduklarını, projeler hazırlattıklarını ifade eden Av. Duduoğlu, “Gördük ki, geçmiş dönem belediye yönetimleri de seçimler öncesi açıkladıkları hiç bir projeyi hayata geçiremediler. Biz halkın ihtiyacı olan projeler üzerine yoğunluk vereceğiz. İsrafı önleyerek hizmet üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan adayının değişip değişmemesi konusunda yorum yapmaktan kaçınan CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Duduoğlu, “Genel merkezimizin tasarrufu doğrultusunda hareket ederiz” dedi. AK parti saflarına katılan CHP’lilere de gönderme yapan Duduoğlu, “Geldikleri gibi gittiler” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.