enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5169
EURO
34,9742
ALTIN
2.438,92
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

ÇOCUKLARIMIZ EN HASSAS NOKTAMIZ

ÇOCUKLARIMIZ EN HASSAS NOKTAMIZ
17.02.2022
30
A+
A-
İskenderun Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen toplantıda; “5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu” ve “Çocuk Koruma Kanunu’nun Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik” ile “Çocuk Koruma Kanunu Kapsamındaki Koruyucu – Destekleyici Tedbir ve Kararlarının Uygulanması Hakkındaki Yönetmelik” çerçevesinde; İlçe Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulunca yürütülen çalışmalar ele alınarak, çocuk koruma alanında hizmetlerin yürütülmesinin izlenmesi, koruyucu ve önleyici tedbirlerin uygulanmasında yaşanan sorunların tespiti ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri sunulmasına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan sunum eşliğinde genel bir faaliyet analizi yapılarak, Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurulu marifetiyle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrasında da korunma ihtiyacı olan veya suça sürüklenen çocukların korunması, hakları ve esenliklerinin güvence altına alınmasına dair usul ve esasların; titizlik ve hassasiyetle uygulanmasının temin ve tesis edilmesine ilişkin çalışmalara devam edilmesi yönünde ortak fikir ve hareket birliği pekiştirildi.
Toplantıya; Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkan Yardımcısı Esma Gülay, İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Veysel Yıldırım, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile ilgili/yetkili kurum amirleri katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.