enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir BB adayı ÖNTÜRK: “Gençlerin enerjisi bize güç veriyor”

Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir BB adayı ÖNTÜRK: “Gençlerin enerjisi bize güç veriyor”
15.02.2024
58
A+
A-

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay İl Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde moral depoladı. Cumhur İttifakı bileşenlerinin el birliği içinde çalıştığı SKM’de gördüğü sinerjinin seçim başarısının habercisi olduğunu kaydeden Öntürk, ziyaretin umutlarını arttırırken, sorumluluğunun da büyüklüğünü bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Umudumuz gençler

SKM’de çalışmaları takip eden Öntürk yaptığı açıklamada; “31 Mart akşamı seçimi; 15 ilçemiz ve büyük şehrimizle büyük bir zaferle sonuçlandıracağız. Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri bir Hatay hedefiyle çıktık yola. Enerjimiz var, gençliğimiz var; birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli hemşehrilerimiz var. 22 yıl önce milletimizin bağrından kök salarak koca bir çınar olan AK Parti ailesi olarak milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel, daha müreffeh yarınlar inşa edeceğiz. Cumhur İttifakı kadroları olarak Türkiye Yüzyılı’nın fitilini ateşledik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayal dahi edemediğimiz yatırımları hayata geçirdik. 31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken gece gündüz demeden sahada olmaya, vatandaşları dinlemeye devam edeceğiz. SKM’de çalışan gönüllülerimize teşekkür ediyor, yüce Rabbimden 31 Mart akşamında seçim zaferi yaşamayı nasip etmesini niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.