enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4237
EURO
34,7977
ALTIN
2.395,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Değer veren kıymet görür

Değer veren kıymet görür
A+
A-

Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever iş insanı Nuri Üysen ve Kolej Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, TİMBİR (Türk İnternet Medya Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi ve AKİYAD (Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği) Başkanı Veysel Cıncık’ı ziyaret etti.

Ziyarette, bölge ve ülke ekonomisinin yanı sıra siyaset ve en önemlisi Hatay’ın yeniden inşası konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu. 31 Mart Yerel seçimleri sonuçlarının bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Üysen, “İktidar parti Hatay zaferi ile büyük bir fırsat yakaladı. Bu fırsat, depremde büyük hasar gören bölgemizin imar, ıslah ve yeni yatırımlarla güçlendirilmesine yönelik projelerin acil koduyla hayata geçirilmesi ile, çok iyi bir şekilde değerlendirilebilir. Öte yandan muhalefet kanadının da “neden kaybettik” sorusuna, halkın tepkilerini dikkate alarak, bir sonraki seçimde aynı hataları yapmayarak yanıt araması gerekiyor. İskenderun benim vazgeçilmezimdir. İmkanlarım dahilinde her türlü fedakarlığı yaptım ve yapmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu. TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi ve AKİYAD (Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği) Başkanı Veysel Cıncık ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Nuri Üysen ve Aykut Davut Öktem’e teşekkürlerini iletti.

İskenderun’un kalkınması ve özellikle deprem sonrası yeniden yapılanması anlamında gösterdiği gayret nedeniyle takdir edilen Nuri Üysen, yaptığı hayır işleri ve Eğitim sektörüne yatırımları ile, bölgemizin önemli değerleri arasındaki yerini hassasiyetle muhafaza ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.