enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
20°C
Hatay
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
28°C

Depremzede Çocuklara Mutluluk Verildi!

Depremzede Çocuklara Mutluluk Verildi!
19.07.2023
15
A+
A-

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği, Hatay’da çadır kentleri gezerek çocuklara oyuncak ve mutluluk kutusu dağıttı. Depremzede çocukları unutmadıklarını söyleyen Dernek Başkanı Hakan Çil, “Yaralarının sarılmasında en büyük pay çocuklara düşüyor çünkü onların tebessümleri ile aileler hayatlarına yeniden tutunmada güç bulacak. Deprem bölgesinde yardımlarımızı davam ettireceğiz çünkü biz biliyoruz ki çocuk gülerse dünya güler” diye konuştu.

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken, Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği de deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’da çadır kentleri gezen Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği Başkanı Hakan Çil ve dernek üyeleri, depremzede çocuklara oyuncak ve mutluluk kutusu dağıttı. Oyuncaklarına kavuşan çocukların mutlulukları ise gözlerinden okundu.

“Çocuk gülerse dünya güler”

Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği Başkanı Hakan Çil, “Ülkemizi derinden etkileyen asrın felaketinde bölgeyle olan bağımızı devam ettiriyoruz. Bölgede yaşayan küçük kalpleri, çocuklarımızı unutmadık. Yaralarının sarılmasında en büyük pay çocuklara düşüyor çünkü onların tebessümleri ile aileler hayatlarına yeniden tutunmada güç bulacaklardır. Biz de bu tebessümlerin devam etmesi adına gerek şahsım gerekse Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği olarak depremzede çocuklarımız için bölgede çeşitli organizasyonlarla kalplere dokunmaya çalışıyoruz. Dernek gönüllülerimizle birlikte hazırlanan tebessüm kutularını Hatay’da depremzede çocuklarımıza kavuşturduk. Yüzlerdeki tebessüme şahit olmak ve o anları yaşamak bizim ve gönüllülerimiz için çok değerli anlardı. Deprem bölgesine olan yardımlarımızı davam ettireceğiz çünkü biz biliyoruz ki çocuk gülerse dünya güler” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.