enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Doğruysa (!) çok güzel bir müjde

Doğruysa (!) çok güzel bir müjde
17.12.2023
86
A+
A-
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’da önemli temaslarda bulunduklarını, İskenderun Merkez Yağmursuyu ve Atıksu Kanalizasyon Altyapısının yenilenmesi için İller Bankası’ndan 30 Milyon Euro hibe kredisi temin ettikleri müjdesini verdi. Başkan Tosyalı, “AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek İskenderun’umuz için verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kıymetli Bakanımız, İskenderun Merkez Yağmursuyu ve Atıksu Kanalizasyon Altyapısının yenilenmesi için İller Bankası tarafından 30 MİLYON EURO (YAKLAŞIK 1 MİLYAR TL) hibe kredisinin onaylandığının müjdesini verdi. Bu çerçevede şehrimize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyor, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, İller Bankası Genel Müdürü Sayın Recep Türk ve projenin kentimize kazandırılması noktasında süreci yakından takip eden AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e, İskenderun’lu hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan M. Fatih Tosyalı’nın verdiği bu müjdenin önemine dikkat çeken vatandaşlar, “Şehrimizin Merkez Yağmursuyu ve Atıksu Kanalizasyon Altyapısının yenilenmesi çok önemli. Gerçekten büyük bir hizmet. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ancak; daha önceden deneyimli olduğumuz için, seçim öncesinde gündeme getirilen bu müjdelere temkinli yaklaşmakta fayda var. Sayın Başkanımız hibe kredisinin ne zaman kullanıma açılacağını, Yağmursuyu ve Atıksu Kanalizasyon Altyapısının yenilenmesi çalışmalarının ne zaman başlayacağını da kamuoyuna açıklarsa inancımız biraz daha artar ve rahatlarız” şeklinde konuştular.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.