enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5518
EURO
34,8868
ALTIN
2.430,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
34°C
Hatay
34°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Çok Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

DÖRTYOL’DA ESNAFA AHİLİK HAFTASI PLAKETİ

02.11.2021
21
A+
A-
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası bu yıl 34.sü kutlanan Ahilik Haftası münasebetiyle esnaflıkta belli bir süreyi doldurmuş 60 üyesine plaket vererek onurlandırdı.
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dörtyol Küçük Sanayi Sitesi ve çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek bu esnaflar içerisinde belli bir süreyi doldurmuş esnaflarına plaket verdi.
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı yaptığı açıklamada, hem salgın hem de yaşanan gelişmeler nedeniyle esnafın büyük zorluklar içerisinde olduğunu belirterek; “Bu sıkıntılı süreçlerde esnafımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve sıkıntılarını dinlemek adına yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımızla birlikte esnaf ziyaretleri yaptık. Bu ziyaretlerimiz kapsamında da ilçemizin ekonomik hayatına uzun yıllardır fedakarlıklar yaparak katkılar sunmuş esnaflarımıza plaket takdim ederek moral olmaya çabaladık. Bu vesileyle geçtiğimiz hafta tamamladığımız 34. Ahilik Haftasını kutluyor, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.