enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3800
EURO
34,7251
ALTIN
2.424,71
BIST
10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Dr. Adnan Yüce vefat etti

Dr. Adnan Yüce vefat etti
09.06.2022
319
A+
A-

İskenderun´da uzun yıllar çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görev yapan, çevre, eğitim, kültür ve sanat çalışmalarıyla geniş bir kesim tarafından sevilen ve tanınan Dr. Adnan Yüce vefat etti. Emeklilik sonrası yaşadığı Bodrum´da sabah yürüyüşü sırasında kalp krizi geçiren Dr. Adnan Yüce, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yarın ikindi namazı sonrası Muğla Milas mezarlığına defnedilecek Dr. Adnan Yücenin vefatı, büyük üzüntü yarattı.

1980-2001 yılları arasında SSK İskenderun Hastanesinde çocuk hastalıkları ve sağlığı uzmanı olarak görev yapan Dr. Yüce, İskenderun´dan sonra görevine Ankara´da devam etti. 3 yıl önce emekli olan Dr. Adnan Yüce, eşi Dr. Sabire Yüce ile Bodrum´a yerleşti.

Hatay Tabib Odası´nda uzun yıllar yöneticilik yapan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şubesi´nin kuruluşunda yer aldı. Derneğin Şube başkanlığı görevini de yürüten Dr. Yüce, eşi Dr. Sabire Yüce ile birlikte proje çalışmalarıyla takdir kazandı.

Meslek edindirme projesi, 8 yıllık zorunlu eğitim konularının yanı sıra sosyal çalışmalarla adından söz ettiren Dr. Yüce´nin cenazesine İlçemizden de yoğun katılım olması bekleniyor.

Yorumlar
  1. Büşra Çelik dedi ki:

    Allah rahmet eylesin merhamet ve şefkatle muamele etsin Adnan hoca çok iyi bir doktordu biz ondan razıyız Rabb’im de razi olsun. Vefatını bugün öğrendim çok üzüldüm. Çok güvenilir bir doktordu. 😥