enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Ekrem Coşkun Döner İskenderun’da

30.11.2019
59
A+
A-

Merkezi Konya’da olan ve ülke genelinde 250 noktada bulunan Ekrem Coşkun Döner, düzenlenen törenle İskenderunluların hizmetine girdi.

Türkiye genelinde şubeleşen, ‘Ne yediğini bilmek herkesin hakkı’ sloganıyla Konya’da 7 yıl önce ala carte olarak sektöre giriş yapan Ekrem Coşkun Döner, ekspres sistemine girerek büyümenin ilk atağını gerçekleştirdi.

Bu süre içerisinde 250 şubeye ulaşan Ekrem Coşkun Döner’in İskenderun’daki mekanının açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile sema ekibi davetlilere unutulmaz bir gösteri sundu. Gösteriye ilgi gösteren vatandaşların yoğunluğu Şehit Pamir Caddesi’nde zaman zaman trafiğin aksamasına yol açtı.

Duanın ardından açılış kurdelesini hayırlı olması dilekleriyle kesen Başkan Fatih Tosyalı ve beraberindekiler, salondaki vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Ekrem Coşkun Döner’in ikramını alan Başkan Tosyalı ve davetliler, yaprak dönere tam not verdi. Marka ile ilgili olarak bilgi veren Ekrem Coşkun Döner’in İskenderun sorumlusu Ahmet Yardımcı, vatandaşa sadece et verdiklerini dile getirerek, menü ve fiyatlar hakkında da bilgiler verdi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.