enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

En büyük insan hakları ihlali TERÖRİZM

En büyük insan hakları ihlali TERÖRİZM
10.12.2022
96
A+
A-

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle, yurt genelinde olduğu gibi şehrimizde de etkinlikler düzenlendi. 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 74. yıl dönümünde, ilçe değerlendirme komitesi ana temayı, en büyük insan hakları ihlalini “terörizm” olarak belirledi.

Belediye Doğan Gazinosunda, Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri üyelerine etkinlik kapsamında verilen kahvaltı programına, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Şehit ve Gazi aileleri Dernek Başkanları ile üyeler katıldılar.

İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ile Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, yaptıkları konuşmada, Kaymakam Demiryürek ve Belediye Başkanı Tosyalı’ya teşekkür ederek, her sorunları ile yakından ilgilendiklerini ve anında çözüm ürettiklerini söylediler.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Şehit ailelerinin en kutsal emanet olduklarını, gazilerimize ise minnet duyduklarını ifade ederek, gelen talep üzerine önümüzdeki günlerde Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini belirtti.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, en büyük insanlık suçunu terör odaklarının işlediğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.