enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2519
EURO
34,7247
ALTIN
2.411,23
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
24°C
Hatay
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C

Erkek arkadaşını öldürdü

Erkek arkadaşını öldürdü
19.11.2022
278
A+
A-

Aydın’da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kuşadası ilçesinde, birlikte yaşayan Oğuzhan Çavuş (22) ve Gül Üliana Yaşar (21), arkadaşları ile eğlendikten sonra saat 02.30 sıralarında eve gitti. Bu sırada Yaşar’ın annesi kızını arayarak konuşmaya başladı. Oğuzhan Çavuş’un, annesi ile Rusça konuşan kız arkadaşına “Benim yanımda neden Rusça konuşuyorsun, ne konuştunuz annenle?” diyerek kızın üstüne bıçakla geldiği ileri sürüldü. Bu sırada eline ekmek bıçağı alan Gül Üliana Yaşar’ın, erkek arkadaşını kalbinden bıçakladığı öne sürüldü. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere düşen Çavuş, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin uzun süre müdahale ettiği öğrenilen genç adamın bıçak yarası aldığı için duran kalbi bir daha çalıştırılamadı. Olay yeri inceleme çalışmasının ardından Oğuzhan Çavuş’un cesedi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bıçakla erkek arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen Gül Üliana Yaşar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.