enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

ERMENİSTAN’A UÇUŞLAR BAŞLIYOR

ERMENİSTAN’A UÇUŞLAR BAŞLIYOR
02.02.2022
25
A+
A-

Türkiye ve Ermenistan temsilcilerinin kısa süre önce yaptığı görüşmeler sonucu, 2020’den beri yapılamayan uçak seferlerinin karşılıklı olarak başlatılmasına karar verildi. Türkiye ile Ermenistan arasındaki doğrudan uçuşların başlaması için Türkiye’den Pegasus, Ermenistan’dan FlyOne şirketleri, iki ülkenin sivil havacılık kurumlarına başvuruda bulunmuştu. Türkiye’den Pegasus Hava Yolları ile Ermenistan’ın FlyOne şirketi İstanbul-Erivan seferlerini bugün karşılıklı olarak başlatacak.

Sabiha Gökçen’den haftada 3 sefer

Pegasus pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Erivan Havalimanı’na, salı, cuma ve pazar günleri ise Erivan Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferler düzenleyecek. Yolcu kapasitesi 186 olan uçaklarla gerçekleştirilecek seferler için bilet fiyatları, Erivan Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 69,99 avrodan, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Erivan Havalimanı’na ise 59,99 dolardan başlayacak. FlyOne ise pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Erivan’dan İstanbul Havalimanı’na sefer gerçekleştirecek. Bu seferler için biletler 39 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.