enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5082
EURO
34,5613
ALTIN
2.493,58
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
30°C
Hatay
30°C
Açık
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Genç Fenerbahçeliler Sahaya Çıkıyor

Genç Fenerbahçeliler Sahaya Çıkıyor
27.04.2022
49
A+
A-

Uzun yıllar önce kurulan ve daha sonra askıya alınan İskenderun Genç Fenerbahçeli taraftar grubu Mert Adalı başkanlığında yeni bir hava yakaladı. Genç taraftarlar grubu üyelerinin katılımı ile İskenderun’un ünlü kebapçısı Şişhanede verilen iftar yemeğine önceki dönem başkanları, Kıbrıs, Hatay, İskenderun genç Fenerbahçe taraftar grubu yönetimi ile liseli taraftar grubu bir araya geldi.

Eski başkanlardan Metin Bağış, genç Fenerbahçeliler taraftarlar grubu olarak bugün tarihi bir gün yaşadıklarının altını çizerek “Artık genç Fenerbahçe taraftarlar grubu yeni yönetimiyle çalışmalar yapacak.

Daha etkin ve sarı-lacivertli kulübe yakışır bir birliktelik, coşkuyu yeniden yaşayacak olmamız çok sevindirici” dedi. Genç Fenerbahçeli taraftar grubu başkanı Mert Adalı ise Fenerbahçeli genç taraftarların tüm etkinliklerde, daha etkin, ses getiren kulübe yakışır bir topluluğu bir arada tutmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.