enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Gençlerimizi mesleğe yönlendireceğiz

Gençlerimizi mesleğe yönlendireceğiz
22.03.2024
11
A+
A-

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ı ziyaret etti. Duduoğlu, 6 Şubatta yaşanan deprem, eğitim ve öğretim üzerine sohbet gerçekleştirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Haytaz, Duduoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Hoş geldiniz” dedi.
Gelecek nesillerin yetişmesinde eğitimin önemli olduğunu vurgulayan Duduoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığı ziyareti değerlendirerek “Biz 1 Nisan’da İskenderun’un yönetimine geldiğimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden yüreğinden tutacağız” şeklinde konuştu.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, değerlendirmesinin devamında ise şunları söyledi: “Gençlerimiz için güzel bir gelecek inşa etmek için geliyoruz. İlgi alanlarına göre gençlerimizi mesleğe yönlendireceğiz ve eğilimlerine göre meslek sahibi olmalarının önünü açacak projelerimizi uygulayacağız. Biz 1 Nisan’da İskenderun’un yönetimine geldiğimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden yüreğinden tutacağız. Hayata donanımlı bir şekilde adım atmaları için gençlerimiz için tüm imkânlarımızı kullanacağız.
Çünkü biz gençliğe inanıyor ve güveniyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün Ümidimiz gençliktedir. Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür fikirler uygulamaya geçtiği zaman, Türk milleti yükselecektir” Sözünden şiarla çocuklarımız ve gençlerimiz için 31 Mart’ta sandığa gittiğinizde bize destek verin”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.