enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3785
EURO
34,7228
ALTIN
2.405,68
BIST
10.083,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
25°C
Hatay
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Gurur duyduk

Gurur duyduk
12.06.2022
130
A+
A-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü ilk mezunlarını düzenlenen mezuniyet töreniyle uğurladı. 2021- 2022 Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi mezuniyet töreni 11 Haziran Cumartesi günü İSTE Merkez Yerleşkesinde yapıldı.
Törene İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı M. Fuat Tosyalı, Hayırsever İş İnsanı Nuri Üysen, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erdemir ve TÜRKLİM üyeleri, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve üyeleri, İTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müfit Tennioğlu, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Canca, denizcilik sektörünün önde gelen isimleri, İSTE akademik ve idari personeli ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Mezuniyet programı Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi bandosunun izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan İnce Denizcilik Teknik Müdürü ve GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Canca ve Deniz Ticaret Odası (DTO) İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu mezun öğrencileri tebrik ederek denizcilik sektörüne hoş geldiniz dediler. Törende İSTE Denizcilik Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Barış Hazar ilk uzak yol vardiya zabitlerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mezuniyet töreninde konuşan İSTE Rektör Yardımcısı ve Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meltem Eken, “Denizcilik mesleğine hevesle adım atan ilk öğrencilerimizi Uzak Yol Vardiya Zabiti olarak uğurladığımız bugünü sizlerle paylaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız. İSTE, donanımlı ve dinamik akademik kadrosu, teknolojik ve denizcilik öğrenimi destekleyen altyapısıyla, üniversitemizin öğrenci odaklı ve sektör işbirliğini temel alan eğitim öğretim hedeflerine uygun olarak mesleğinde yetkin denizciler yetiştirmektedir. Bugün burada beyaz üniformalarıyla karşınızda duran bu genç denizcilerin, dünya sularında ülkemizi ve bizleri temsil etmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.