enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
43,2964
EURO
50,7551
ALTIN
6.768,62
BIST
12.609,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
11°C
Hatay
11°C
Açık
Çarşamba Çok Bulutlu
10°C
Perşembe Yağmurlu
6°C
Cuma Çok Bulutlu
5°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Güvenlik ifşası mı?

Google Haritalar, sürücülere hız radarlarının yerini gösteren uygulamasına son verdi. Artık uygulamada bunun yerine “Polis” seçeneği bulunuyor. Kullanıcılar sadece radar bölgelerini değil tüm polis noktalarını paylaşabilecek.

Daha önce bu özellik kapsamında sunulan “Hız Tuzağı” bildirimi artık kullanılmıyor. Google son güncellemeyle birlikte bu seçeneği “Polis” olarak değiştirdi. Yani artık sadece hız radarları değil kullanıcılar tüm polis birimlerinin olduğu bölgeleri paylaşabilecek. Polis bildirimi mobil uygulamayla birlikte Android Auto ve Apple CarPlay dahil tüm platformlarda kullanıma sunuldu. Google, navigasyon uygulaması olan Waze’i satın aldıktan sonra onun popüler özelliği olan Hız Radarı uyarısını Google Haritalar’a eklemişti.

Google Haritalar’ın radar noktalarını göstermesinin ardından birçok sürücü bu durumun yasal olup olmadığını merak ediyor. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapılmadığından dolayı şu an için uygulamayı kullanmanın herhangi bir cezası veya yaptırımı bulunmuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.