enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
29°C
Hatay
29°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

HAGİAD’ın yeni başkanı ESMERGİL

HAGİAD’ın yeni başkanı ESMERGİL
28.07.2024
26
A+
A-

Kısa adı HAGİAD olan Hatay Genç İş İnsanları Derneğinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında yeni dönem başkanlığına bölgemizin başarılı is insanlarından Hatay Esmergil seçildi. Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında derneğin önceki dönem çalışmaları değerlendirildi ve yeni dönem için başkanlık seçimleri gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen başkanlık seçiminde üyelerin tamamının oylarını alarak başkanlık görevine seçilen Esmergil, derneğin yeni dönem hedeflerini ve projelerini açıkladı. Yeni dönem başkanı Hatay Esmergil “Öncelikle başarılı bir biçimde görevini yerine getiren ve bayrağı devraldığım geçmiş dönem başkanımız  Serhan Rende ve yönetim kuruluna yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan bir şehrin Genç İş İnsanları Derneğiyiz. Ve bizleri oldukça zor bir dönem bekliyor. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım elimizden gelenin fazlasını yapma çabası içerisinde olacağız. Hatay, büyük bir potansiyele sahip ve bu potansiyeli harekete geçirmek için genç iş insanları olarak elimizden geleni yapacağız. Derneğimiz, iş dünyasında gençlerin sesini duyurmak ve onların projelerine destek olmak için her zaman öncü bir rol üstlenecektir. Olağanüstü Genel Kurul toplantımız Hatay’ımıza, derneğimize hayırlı olsun dileklerimle yeni dönemde görev yapacağımız yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Hatay Esmergil başkanlığındaki HAGİAD olan Hatay Genç İş İnsanları Derneğinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Necmettin Alkan, İsmail Safa, Burhan Çekmecelioğlu, Hüseyin Çinçin, Yiğit Akgöl, Seda Eryılmaz Emir, Yusuf Kazar, Şevket Parmaksız, Memed Ali Barutçu, Ersin Deniz Miroğlu, Nihal Öztoprak, Malik Özgün, Asaf Emre Toksöz ve Oğuz Sahillioğulları.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.