enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Haluk Levent kediyi fırlatanı bulana 25 bin TL ödül verecek

Haluk Levent kediyi fırlatanı bulana 25 bin TL ödül verecek
24.11.2022
38
A+
A-

Bir TikTok kullanıcısı, çatıdaki kediyi yere fırlattığı bir videoyu yayınladı .Görüntülerinardından paylaşım yapan Haluk Levent, “Bir hayırsever bu kişinin bulunarak şikayet edilmesini istiyor. Doğru başvuru yapan kişiye 25 bin TL ödül verilecek” dedi. Sanatçı kimliğinin yanı sıra kurucusu olduğu Ahbap derneğiyle yaptığı yardımlarla tanınan Haluk Levent, bir TikTok kullanıcısının bulunması için takipçilerinden yardım istedi.

“VİDEODAKİ KİŞİYİ ŞİKAYET EDENE 25 BİN TL ÖDÜL”

Sosyal medyada yayılan bir videoda adam, çatıdaki kediyi yere fırlatıyor. Yayılan görüntülerin ardından bir hayırsever takipçisinin kendisinden kişinin bulunması için yardım istediğini söyleyen Levent, konulan para ödülünü de söyledi. Twitter hesabından paylaşım yapan Levent, “Bir hayırseverimiz aradı. Bu videoyu gönderdi. Bu kişiyi bilen arkadaş en yakın polis karakoluna başvurabilir mi? Başvurusu doğru olan arkadaşa hayırseverimiz 25 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Şikayet dilekçesini bu tweetin altına yazmanız yeterli. Bizler size ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.