enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5643
EURO
35,0187
ALTIN
2.435,25
BIST
9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Hatay Avlu Dergisi’nin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Hatay Avlu Dergisi’nin Ödülleri Sahiplerini Buldu
A+
A-

Hatay Avlu Dergisi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programla Yerel Medya Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Ödül Töreni Hatay Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Quartet Müzik Dinletisi ile başladı. Antakya Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Yerel Medya Ödül Töreni ve Kariyer Günleri’ne Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Hatay Barosu Başkan Vekili Avukat Erhan Nizamoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu ile öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını Hatay Avlu Dergisi İmtiyaz Sahibi Seren Güllü Dağdelen yaptı.

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Dağdelen konuşmasında: “Çocuğum gibi büyüttüğüm bu dergi yılardır haber peşinde sokaklarda koştuğum Hatay için benden armağan. Hayalimi gerçekleştirdiğim ve bugünlere getirmemde destekleyen, yol ve yön gösteren herkese minnettarım. Her şeyin bir hikâyesi olduğu gibi bu yolculuğa çıkarken Hatay’ı Avluda buluşturmaya kararlıydık. Hatay Avluda buluşuyor sloganıyla çıktığımız yolda kültürümüzden miras samimi Avlu sohbetleri ile yansıtmak istedik. Şimdi de 1. yılımızı, Telaffus Reklam Ajansı ile taçlandırıyoruz. Öncellikle yerel medya yarışmamıza katılan meslektaşlarımıza ve burada bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlileri teşekkür ediyor hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Ödüller protokol üyeleri tarafından verildi. Fotoğraf dalında Erdal Türkoğlu, Ali Kemal Zerenli ve Salim Taş, Sayfa Mizanpajı dalında Mahmut Tuncay, Metin Dingil ve Ahmet Hüseyin Kolbeyaz ve Haber dalında Alican Gümüş, Mehmet Bayrak ve Abdülaziz Kahraman ödüle layık görüldü. Hatay Avlu Dergisi ve Temizyürek Medya işbirliği ile düzenlenen Yerel Medya ödül töreninde jüri üyelerini Haber Modorotorü Nur Köşker, Üsküdar Üniversitesi’nden Doç.Dr. Feride Zeynep Güder, İskendeun teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi Kartal Bilen, Mustafa Kemal Üniversitesi Dr.Öğretim Görevlisi Fırat Ata, Fotoğraf Sanatçısı Meriç Aktar’a da emeklerinden dolayı plaket verildi.

Program kariyer buluşmaları kapsamında 2021 Dünya Fotoğraf Yarışması Birincisi Ahmet Arslan, Savaş Muhabiri Burak Karacaoğlu ve Kanal 24 Haber Moderatörü Nur Köşker sunumlarını gerçekleştirdi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.