enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3390
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,65
BIST
8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Gök Gürültülü
17°C
Hatay
17°C
Gök Gürültülü
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C

HATAY BAROSUNDA İSİM DEĞİŞİKLİĞİ

11.04.2021
34
A+
A-
Hatay Barosu seçimlerinde ipi göğüsleyen isim Baroda Değişim Grubu Adayı Av. Hüseyin Cihat AÇIKALIN oldu. 11 Nisan 2021 Pazar günü Hatay Adliyesi’nde gerçekleştirilen seçimlerde oy kullanan avukatların çoğunluğu tercihini Av. Hüseyin Cihat AÇIKALIN’dan yana kullandı.
Sandıkların sayılmasının ardından sonuçların belli olduğu Hatay Barosu seçimi sonrasında Hatay Adliyesi önünde ilk açıklamalarını yapan Av. Hüseyin Cihat AÇIKALIN, “ Biz değişime inandık ve birlikte kazandık. Kimseyle bir hesabımız yok. Meslektaşlarımızın hak ettikleri gibi yönetilmeleri için söz verdiğimiz her projemizi hayata geçireceğiz. Bugünden sonra meslektaşlarım iyi bilsinler ki Başkan Bey değil, Cihat kardeşleri ve Cihat abileri var. Bu bir yarıştı ve meslektaşlarımız bayrağı bize teslim ettiler. Buna yönetime giren tüm arkadaşlarımız ile layık olmaya çalışacağız. Hatay Baromuzun sesi artık daha gür çıkacak. Ben bizimle beraber aynı yarışta olan tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Demokrasi kazandı, Hatay kazandı” diye konuştu.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.