enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3605
EURO
34,6403
ALTIN
2.380,33
BIST
10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği’nden öğrencilere yardım

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği’nden öğrencilere yardım
15.12.2022
98
A+
A-

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği ve İstanbul Bir Dileğim Var Derneği’nin katkılarıyla Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’nda okuyan öğrencilere kıyafet yardımı yaptı. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği ve yönetim kurulu üyeleri Fenerbahçe Spor kulübünün Kentte en iyi şekilde temsil edilmesinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleriyle de gönüllere dokunuyor.

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, sosyal faaliyetler projesi kapsamında İskenderun’da bulunan Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’nda okuyan tüm minik öğrencilere giysi yardımında bulundular.
Başkan Mustafa Düzen ve yönetim kurulu üyelerinin de katılım gösterdiği projeyle ilgili yaptığı açıklamasında öğrencilerin geleceğin teminatı olduğuna dikkat çekti.

Başkan Düzen, “Dernek olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz kapsamında etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Elimizden geldiği kadar öğrencilerimizin yanındayız. Onların bir gülüşü bizim için dünyaya değer. İskenderun Fenerbahçe Derneği olarak Şehit Aybüke Anaokulunda bulunan öğrencilerimize Kıyafet dağıtımı gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Hüseyin Gündüz’e bizlere gösterdiği yol için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu müdürü Hüseyin Gündüz anlamlı desteklerinden dolayı başkan Mustafa Düzen’e plaket takdim etti.
Konuşma sonrasında ise kıyafetler öğrencilere dağıtıldı. Öğrenciler ise, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği yönetim kuruluna anlamlı destekten ötürü teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.