enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5400
EURO
34,8621
ALTIN
2.424,20
BIST
9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un hedefi ligde kalıcı olmak

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un hedefi ligde kalıcı olmak
30.09.2022
137
A+
A-

     Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nin yeni ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Geçen sezon 1. Lig’i ikinci bitirerek Efeler Ligi’ne yükselen Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk haftasında yarın sahasında TÜRŞAD ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Ahmet Çoban yönetimindeki Hatay temsilcisi, lige iyi bir başlangıç yaparak kenti en iyi şekilde temsil etmek istiyor. Yeni sezona ilişkin   açıklamalarda bulunan Çoban, geçen sezon 1. Lig’de gösterdikleri başarıyı yeni sezonda da sürdürmek istediklerini söyledi. Kadrolarını güçlendirerek 2’si yabancı 10 oyuncu transfer ettiklerini aktaran Çoban, Efeler Ligi’nde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. “Lig, birbirinden güçlü ve zorlu rakiplerle dolu”

Sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Çoban, şöyle devam etti:

“Geçen seneki kadromuzdan kaptanımızı, iki pasörümüzü, orta ve köşe oyuncumuzu takımda tuttuk. Geri kalan oyuncularımızın tamamını yeni oluşturduk. Bu süreçte Belaruslu ve Polonyalı olmak üzere 2 yabancı oyuncu aldık. Ziraat Bankkart’tan, Halkbank’tan oyuncularla kadromuzu takviye ettik. Şu anki hedeflerimiz için kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Takım içerisinde güzel bir uyum var. Bu seneki hedefimiz, ortalarda bir yerde ligde kalmak, ligi tanımak ve önümüzdeki sene için lige daha hazır hale gelmek. Lig, birbirinden güçlü ve zorlu rakiplerle dolu. Biz de bu rakipler içerisinde kendimize ortalarda bir yer edinmek istiyoruz. Kendimize ligde ilk 6 veya 8 arasında bir hedef koyduk ama elimizden gelirse daha üstünü zorlayabilir miyiz, yapabilir miyiz, bunu süreç gösterecek. Kadromuz şu an için buna elverişli gibi.”

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.