enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
45,1848
EURO
53,0864
ALTIN
6.719,72
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

Hatay’da hastanesi olmayan ilçe kalmadı

Hatay’da hastanesi olmayan ilçe kalmadı
31.12.2025
52

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel yaptığı paylaşımda asrın felaketinin ardından Hatay’ın sağlık altyapısını ilçe ilçe planlayarak daha güçlü bir şekilde hayata geçirdiklerini belirterek hastanesi olmayan hiçbir ilçenin kalmadığını belirtti.

Milletvekili Abdulkadir Özel “Yıkılanın yerine daha güçlü, daha sağlam ve daha modern sağlık tesisleri inşa ederek, sağlık yatırımlarını kararlılıkla sürdürdük.
Sağlığa yapılan yatırımın, insan hayatına yapılan en iyi yatırım olduğunu biliyoruz. Onun için güçlü altyapısı, teknolojik donanımı ve ekipmanıyla sağlık hizmetleri standartlarımızı yükseltiyoruz.
Hatay’lı hemşehrilerimiz, yeniden yükselen bu hastanelerle birlikte artacak yatak kapasitesi ve erişilebilirlik sayesinde sağlık hizmetlerine güvenle ulaşacaktır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla şekillenen vizyonu doğrultusunda, Hatay’da sağlık hizmetleri bugün olduğu gibi yarın da umut, güven ve şifa olmaya devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.