enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3716
EURO
34,7107
ALTIN
2.391,03
BIST
10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

HATAY’LI HEMŞİRE HEMŞEHRİLERİNİ UYARDI

08.12.2020
29
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın salgının yüzde 125 artış göstererek kırmızı alarm verdiği Hatay’da son 2 günde aralarında sağlık çalışanı ve ilçe emniyet müdürünün de bulunduğu birçok kişi hayatını kaybetti. İstanbul’da görev yapan Hataylı hemşire Süleyman Kaçmaz, hemşehrilerini uyardı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da salgının yüzde 125 artış gösterdiğini açıkladı. İstanbul’da görev yapan hemşire Süleyman Kaçmaz, hemşehrilerine çağrıda bulundu.
İlçe ve merkezlerinde İl Hıfzıssıhha Kurulunun kararıyla caddelerinin trafiğe kapatıldığı Hatay’da, salgının hızlı seyri birçok can aldı. Son iki günde aralarında emniyet müdürü ve sağlık çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda kişi salgın nedeniyle yaşamını yitirdi.
Hemşire Kaçmaz, sosyal medyadan memleketi Hataylılara hemşehrilerine seslendi:
“Vakanın yüzde 125 artığı yoğun bakım oranının yüzde 86’ya ulaştığı Hatay’da hemşerilerimden rica ediyorum. Lütfen evden dışarı çıkmayın. AVM’lere gitmeyin. Biz hemşireler ve sağlık çalışanlarının yükü çok ağır. Yapmamız gereken maske, temizlik, mesafe. Hatay’ın her ferdi benim için çok değerli.”

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.