enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

“Hatayspor 1. Lig’e renk katacak”

31.05.2018
32
A+
A-

Hatayspor’u 17 yıl aradan sonra şampiyon yaparak TFF 1. Lig’e yükseltme başarısını gösteren teknik direktör İlhan Palut, yeni sezon ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Başarılı çalıştırıcı, TFF 1. Lig için çalışmalara erken başladıklarını belirterek, “Özellikle futbolcu taramasında çok ciddi çalışmalarımız var. Seçici davranıyoruz, hata yapmak istemiyoruz” dedi

Dış transferde  5 yerli, 5 yabancı oyuncu almak istediklerini belirten Palut, “yerli konusunda görüştüğümüz bazı isimler var, yabancı konusunda ise önce şuna karar vermemiz gerekiyor, ya Türkiye’yi tanıyan ve bu ligi bilenleri, ya da hiç Türkiye’ye gelmemiş, sıfırdan başlayacak yabancı oyuncuları tercih etmemiz gerekiyor. İlk tercihim bu ligi tanıyan oyuncular.” diye konuştu.
İç transferde henüz anlaşma sağlanamayan oyuncular hakkında da görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Palut, “Ben sorunların aşılacağını ve imzaların atılacağını ümit ediyorum. Oyuncularımla da görüştüm, ayrılma gibi bir düşünceleri yok, aradaki pürüzleri gidereceklerdir ve yeni dönemde de formayı giyeceklerdir. İki tarafın da memnun olacağı bir sözleşmeye imza atacaklarına inanıyorum” dedi.
Yeni sezonla ilgili transfer komitesinin çok ciddi bir çalışma içerisine girdiğini belirten İlhan Palut, şöyle konuştu: “ Aramıza Gökhan Zan’ın katılmasıyla çok güçlü bir yapıya kavuştuk. Transfer komitemizle birlikte Hatayspor’un doğru adımlar atması ve yanlış yapmaması için büyük itina gösteriyoruz. İnşallah her şey çok iyi olacak ama biraz sabır gerekli, yeni bir ligde mücadele edeceğiz. Ama heyecanımız  hiç bitmeyecek, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni hedefler peşinde koşacağız. Hatayspor 1.Lige hem renk hem heyecan katacak.”

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.