enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
29°C
Hatay
29°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Hatayspor’un borcu bu kadar da şişirilmez ki!

Hatayspor’un borcu bu kadar da şişirilmez ki!
29.07.2024
20
A+
A-
Hatayspor önceki dönem yöneticisi Mithat Baklacı, yeni seçilen Hatayspor yönetiminin borcu şişirdiğini, böyle bir borç olmadığını belirtti. Baklacı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Öncelikle yeni seçilen Hatayspor yönetimine başarılar diliyorum. Yeni yönetimde geçmiş yönetimde beraber çalıştığımız arkadaşlarımızda var. Hatayspor’un menfaatleri düşünülerek ve istişare ile ortak karar ile yeni yönetime devrettik. Her şey Hatay ve Hatayspor’un menfaatleri düşünülerek yapılmıştır. Ben denetleme kurulu raporunu kurulda görevli 2 denetleme kurulu üyesi arkadaşım ile yeminli mali müşavir kulüp muhasebecisi ile hazırladım. Hatayspor’un tahakkuk eden 153 milyon borcu genel kurula sundum ve ibra edildi. Hatayspor süperlig takımı gelir ve giderleri vardır. Borcu ve sermayesi vardır. Bu kulübün sermayesi 40-50 milyon Euro’dur. Hatayspor’un isim Hakkı yıllık 10 milyon eurodur.
Ortalama gelirleri yıllık, naklen yayın, reklam, federasyon gelirleri 6 milyon eurodur. Hatayspor’un borçlarını şişirerek, enkaz devraldık edebiyatı yaparak, geçmiş yönetimin başarısı gölgelenemez itibarsızlaştırılamaz. Hatayspor 153 milyon borç ile devredilmiş kongreden 1 hafta sonra dela basiru İtalyan Lazio takımına 7 milyon Euro ya satılmıştır. Yaklaşık 3 milyon Euro artı para ile devredilmiştir. Bu konuları açarak çok şey yazabilir konuşabilirim. Ama gündemimiz bu olmamalı. Hatayspor yönetimine ne muhalifiz nede rakibiz. Hepsi arkadaşlarımız ve destekliyoruz. Yanlarında olacağız. Tek gündemimiz Hatay’ı ayağa kaldırmak ve Hatayspor’u yaşatmak olmalı”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.