enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
33°C

Hatayspor’un yeni simgesi: Gazella Gazella

Hatayspor’un yeni simgesi: Gazella Gazella
20.12.2022
160
A+
A-

Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor, Anadolu takımlarında ilk olan patentli ikonunu tanıttı. Düzenlenen programa Aykut Kocaman ve Volkan Demirel de katıldı.

AJANSSPOR – HABER

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor, yeni tasarlanan ikon tanıtım toplantısı düzenledi. Yeni ikonunu nesli tükenme tehlikesinde olduğu için koruma tedbirleri uygulanan Hatay’daki “gazella gazella” türü dağ ceylanı olarak açıklandı.

AYKUT KOCAMAN, ONUR KONUĞU OLARAK KATILDI

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın da onur konuğu olarak katıldığı toplantıda Hatayspor’un başarılı teknik direktörü Volkan Demirel de yer aldı.

LÜTFÜ SAVAŞ: “İLK OLAN İKONUMUZ HAYIRLI OLSUN”

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Anadolu takımlarında ilk olduğunu belirterek “İkonumuz gerçekten çok güzel oldu, başkanvekilimiz Mustafa Özat’a ve emeği geçen Mustafa Dilek’e teşekkür ediyorum. Anadolu takımlarında ilk olan ikonumuz hayırlı olsun” dedi.

AYKUT KOCAMAN: “HATAYLI OLMAK BÜYÜK MUTLULUK”

Aykut Kocaman ise Hatayspor’a gazella gibi bir ikonun yakıştığını belirterek, “Burada olmaktan hem mutluyum hem onurluyum. Hataylı olmak büyük mutluluk. Sevgininn saygınınn hoşgörünün şehrinde olmak mutluluk tüm Hatay halkına teşekkür ediyorum. Gazella gibi nesli korumaya alınmış bir canlı türünü ikon yapmak yakışırdı. İlgi ve merakla Hatayspor’u, uzun yıllar kader arkadaşlığı yaptığımız dönemden dolayı biraz da Volkan Demirel ile birlikteliğini gıpta ve ilgi ile izlemeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL: “İSTEDİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de simgenin tasarımından oluşmasına kadar emekleri geçenlere teşekkür ederek, “Bizde bu asi şehri, asi bir ikonla daha da güçlü daha da istekli daha da yukarılara koşucu bir hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki hem sizlerin hem Hataylıların hem buradaki genç arkadaşlarımızın desteğiyle inşallah en kısa zamanda istediğimiz yere geleceğiz. Buraya geldiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.” değerlendirmesinde bulundu.
Spor Toto Süper Lig’de Dünya Kupası arasına iki maçlık yenilmezlik serisiyle giren Hatayspor, son hazırlık maçında Serie A takımlarından Lazio’ya 5-2 mağlup olmuştu. Programın sonunda Aykut Kocaman’a Hataysporlu taraftarlar tarafından büyük ilgi gösterildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.