enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Hayallerinizi ertelemeyin

Hayallerinizi ertelemeyin
03.03.2024
34
A+
A-

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Erzin’de halka hitap ettti. Öntürk, Hatay’ın 10 yıldır kavuşamadığı hizmetlere gerçek belediyecilik ile kavuşacağını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayı Erhan Akı, ilçe teşkilatlarının da katılımıyla STK temsilcileri muhtarlar ve muhtar adaylarıyla kahvaltıda bir araya gelen Öntürk, mevcut HBB yönetiminin geride kalan 10 yılda Hatay’ı 50 yıl geriye götürdüğünü ifade etti.

Hatay’ın değişime ihtiyacı olduğunu kaydeden Öntürk; “Hatay’ımızı hak ettiği gerçek belediyecilik ile buluşturmak için son 29 gün. Erzin’e Mehmet Öntürk sözü veriyorum. Genelde Hatay’ımızı özelde Erzin’i 5 yılda büyük şehire yakışan hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

Mevcut HBB yönetimi ne yaptı?

Öntürk; “Mevcut HBB yönetimi Hatay’ı çukura, çamura, bozuk yol ve altyapıya, susuzluğa ve hizmetsizliğe mahkum etmiştir. Miadı çoktan dolan mevcut zihniyet Hataylıların gözünde sınıfta kalmıştır. Hatay, birlikte büyükşehir statüsü kazandığı illerden geride kalan 10 yılda adeta 50 yıl geriye gitmiştir. Biz gerçek belediyecilik hizmetlerimiz ile bu açığı 5 yılda kapatacağız. Hatay’ın su, yol, altyapı sorunu kalmayacak. Mevcut yönetim 31 Mart’ta sandığa gömülecek ve Hatay tarihinin kara bir lekesi olarak kalacaklardır. Biz hayal kuranlarız. Biz hayalleri gerçekleştirenleriz. İnananlar ve inandıkları yolda dosdoğru yürüyenler her işi başarır” şeklinde konuştu. Öntürk, tüm vatandaşlardan Erzin Belediye Başkanlığı seçiminde Erhan Akı’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine destek istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.