enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
22°C
Hatay
22°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Çok Bulutlu
30°C

HBB Başkanı Savaş katılmalıydı!

HBB Başkanı Savaş katılmalıydı!
05.12.2022
92
A+
A-

EXPO’21 Hatay, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ‘X, Y ve Z Kuşağı ile Yaşamak’ başlıklı psikoloji sempozyumuna ev sahipliği yaptı. Hatay Psikologlar Derneği, EXPO Antakya alanında, ‘X, Y ve Z Kuşağı ile Yaşamak’ başlıklı bir sempozyum düzenledi. Sempozyuma; aileler, gençler ve psikolojiyle ilgilenen yurttaşlar, dinleyici olarak katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gülşen Filazoğlu Çokluk başkanlığında yürütülen oturumda; Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nden (MKÜ) Doç. Dr. Mehmet Hanifi Kokaçya ‘Pandeminin Özel Gereksinimli Bireylerde Psikolojik Etkisi’, klinik psikolog Cansu Aksoy ‘Sınırlarınız Kadar Özgürsünüz’, psikolog Uğur Seküçoğlu ‘Sosyal Kaygı’, psikolog Güneş Turhan ‘Dikkat Eksikliği ve Dislekside Yeni Yaklaşımlar’, psikolog Ulaş Kondakçı ‘Dengede Olmak’, psikolog Çiğdem Çetinkıran ‘Etkili İletişim’ ve Demiroğlu Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ferda Şule Kaya ‘Kuşaklar Arası İletişim X,Y,Z’ başlıklarıyla sunum yaptı.

Sempozyumda; pandeminin toplum psikolojisine etkisi ve bireyin aile içinde ya da sosyal hayatta yaşadığı iletişimsel problemler gibi farklı başlıklar tartışıldı. Sempozyumun sonunda, EXPO Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak, Dr. Gülşen Filazoğlu Çokluk ve Dr. Ferda Şule Kaya’ya plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.