enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Hizmet, bilimsel veriler ışığında yapılmalıdır

Hizmet, bilimsel veriler ışığında yapılmalıdır
A+
A-

10 Ocak Basın Bayramı öncesinde gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Belediye Doğan gazinosunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven de katıldı.

İlçe Başkanı Güven’in selamlama konuşmasının akabinde, basın kuruluşlarının temsilcileri de birer konuşma yaptılar. Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, ‘her zaman olduğu gibi’ belediyenin çalışmaları ve yaptıkları hizmetler konusunda bilgi verdi.

Toplantının ev sahibi Milletvekili Abdülkadir Özel, bu güne kadar hayata geçirilen hizmetler ve proje aşamasında olan çalışmaları basın mensupları ile paylaşırken, bölgemizin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin temini konusunda siyaset üstü bir anlayışla hareket ettiğine dikkat çekti. Milletvekili Özel, “O veya bu yaptı ayrımı gözetmeksizin, halkımızın sorunlarını bertaraf eden projelerin takipçisi olarak, bir an önce hayata geçirilmesi anlamında gayret gösterdim. Siyaseti bu anlayışla yapmayı da sürdüreceğim. Belediye Başkanımız sayın M. Fatih Tosyalı ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Ziraat bahçesinin kentimize kazandırılması, eski Kaymakamlık binasının arkeoloji müzesi haline dönüştürülmesi, Kütüphane, ihtiyaç duyulan bölgelerde kentsel dönüşüm, spor sahaları, yeni stat, yeni Devlet hastanesi, Feyezan kanalının ıslahı gibi tamamlanan veya yapımı devam eden projelerimiz takipçisiyiz. Diğer taraftan HADO ve Madenli-Serinyol arası yol projesi kapsamında, bürokrasiyi hızlandırarak destek verdiğim malumunuzdur. Çevre yol bağlantı noktalarının oluşturulması da şehir içi trafik açısından önemli bir konu. Şu sıralar hassasiyetle üzerinde durduğumuz tek konu Amanos tüneli projesidir. Çok detaylı çalışmalar yapıldı. 11 ayrı güzergahtan en randımanlı olanı üzerinde mutabakat sağlandı ve raylı sistem ile proje güçlendirildi. İnşallah kısa bir sonra sayın Cumhurbaşkanımız temel atma müjdesini halkımıza bizzat verecektir” dedi.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a da göndermede bulunan Milletvekili Özel, siyaseti yalan üzerine kurulu olanların halk nezdinde itibar görmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.