enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İGEV 21. YILINDA 19. KEZ GURUR GECESİNDE BULUŞTU

İGEV 21. YILINDA 19. KEZ GURUR GECESİNDE BULUŞTU
18.08.2018
16
A+
A-

Kurulduğu günden bu yana yüzlerce öğrenciye burs veren ve her yıl destek verdiği onlarca öğrencinin mezuniyetini gururla kutlayan İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) 2017-2018 eğitim-öğretim yılında çeşitli üniversitelerden mezun olan 26 öğrenciyi geleneksel mezuniyet gecesinde buluşturdu.
Yelken Kulübü’nde düzenlenen mezuniyet gecesinde öğrenciler ile birlikte İGEV’li eğitim gönüllüleri de emeklerinin karşılığını almanın haklı gururunu yaşadılar. Geceye katılan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Prof. Dr. İskender Sayek, Dr. Riyad Kırmızıoğlu, İGC başkanı Veysel Cıncık, AKAD başkanı Nihad Yenmiş ile bazı STK temsilcileri, eğitim gönüllüsü iş adamları, öğrenci velileri ve İGEV yöneticileri de bu gurur gecesinde öğrencilerin sevincine ortak oldular.
İGEV yöneticileri ve eğitim gönüllüleri, Güney Eğitim Vakfı’nın Kuruluşunun 21. yılında, gelenekselleşen mezuniyet kutlamalarıyla mezun ettikleri öğrencilerin mutluluğuna 19. kez ortak olmanın gurunu yaşadılar.Gecenin açılış konuşmasını yapan İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar; “İGEV olarak birliğe, dayanışmaya katkı yapmayı görev edinmenin verdiği sorumlulukla yine bir aradayız.” diyerek sözlerine başladı. Başkan Uyar konuşmasını şöyle sürdürdü; “Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerine bağlı, çağdaş bir nesil yetişmesi ve aydınlık bir geleceğimiz için İGEV olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Kurulduğumuzdan bu yana üyelerimiz ve eğitim gönüllüsü dostlarımızın, İskenderun Güney Eğitim Vakfına verdiği katkılarla, bugüne kadar eğitimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilerimizin sayısı 570’a ulaştı.
Mezun öğrencilerimizin sayısı her yıl daha da artmaya devam ediyor. Mezun olan öğrencilerimizle birlikte İGEV ailesi olarak güçlenerek büyüyoruz. Bu ailenin birer ferdi ve İGEV’in gururu olan mezun gençlerimizin 2017-2018 dönemi mezuniyet gecesinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.