enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3497
EURO
34,6833
ALTIN
2.393,81
BIST
10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Işıklarda uyu güzel insan

Işıklarda uyu güzel insan
09.10.2023
47
A+
A-

Dün ebediyete intikal eden Mustafa Kemal Mahallesi muhtarı İsa Taş, mahşeri bir kalabalık eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Bir süre önce rahatsızlandığı için hastanede tedavi altına alınan Taş, ne yazık ki aramızdan ayrıldı. ‘Fakir babası’ olarak tanımlanan, 38 yıldır Mustafa Kemal mahallesinin muhtarlığını yapan ve saygın kişiliği hile her kesimden insanın gönlüne taht kuran İsa Taş’ın ani vefatı, ailesi, sevenleri ve ilçemiz genelinde büyük üzüntü yarattı.

İsa Taş’ın naaşı, önce Karaağaç 20 metrelik yoldaki iş yerinin önüne getirildi. Buradan yoğun bir araç konvoyu ile Çankaya mezarlığına götürüldü. Mezarlık kompleksinde kılınan cenaze namazına müteakip İsa Taş ebedi istirahatgahına defnedildi. Cenaze törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ak parti Milletvekili Abdülkadir Özel, CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri, Taş ailesi ve merhumun sevenleri katıldı. www.hataydanhaber.com ailesi olarak kentimiz için büyük bir değer olan İsa Taş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ile sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.