enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2976
EURO
34,7898
ALTIN
2.404,27
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
24°C
Hatay
24°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ŞEHİR GENELİNDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ŞEHİR GENELİNDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
07.08.2019
27
A+
A-

İskenderun Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde parklarda, caddelerde ve sokaklarda bayram temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak bayram öncesinde şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar kapsamında parklar, yürüyüş yolları, bulvar, cadde ve sokaklar süpürme ve temizlik araçları ile temizlenirken ve etrafa başıboş bir şekilde atılan atıklar mobil araçlarla toplanıyor. Ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik uygulamaları yapılıyor.

TEMİZLİK UYGULAMALARI SÜRECEK

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun Belediyesi olarak Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda bayram geçirmesi amacıyla şehrimizin dört bir tarafında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Daha temiz ve sağlıklı bir İskenderun için 7 gün 24 saat çalışma yapan temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz rutin temizlik çalışmalarını da şehrin birçok noktasında özenle sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.