enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

İSKENDERUN, FUTBOLCU FABRİKASINA DÖNÜŞTÜ

03.07.2021
24
A+
A-
Misli. Com 3. Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor’un 2021-2022 futbol sezon öncesi (U-17)-(U-19) yaş grupları arasında yaptığı seçmelere genç yetenekler yoğun ilgi gösterdi. Seçmelerin ilk etabına 300 civarında genç ve yetenekli futbolcular hünerlerini sergilerken, aileleri de heyecanla çocuklarını yalnız bırakmadı.
İskenderun 5 Temmuz stadı yan sahada yapılan seçmelere İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kulüp CEO su Jan Olde Riekrink, Teknik Direktör Ümit Karan, Yöneticiler Mustafa Soley, Güney Kanat, Celal Velioğlu, Fikret Kanat ile yardımcı hocalar katıldı.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan İskenderun Spor’un Teknik Direktörü Ümit Karan, “Ben de sizler gibi İskenderun ve Turuncu Mavi hayranıyım. Benim dayılarım Ahmet Akar ile Osman Akar İskenderun Spor’da forma giydi. Dayılarımın sayesinde çocuk yaşlarımda İskenderun Spor’un çok sayıda maçlarını izlemiştim. Geçmiş yıllardan beri İskenderun bölgesinden Türk futboluna başarılı futbolcular çıkmıştır. Bunların bazıları milli takımımızda da oynayan arkadaşlarımızdır. Başkanımız Hakan Bolat, İskenderun Spor’un geleceği için büyük projeleri olduğunu söyleyince seve seve kabul ettim. Başkanımız Hakan Bolat, yöneticilerimiz ve Turuncu Mavili renklere gönül veren taraftarlarımız ile birlikte İskenderun Sporumuzu daha da iyi yerlere taşıyabilmek için büyük çaba sarf edeceğiz. dedi.
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’da seçmelere katılarak genç futbolculara başarılar diledi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.