enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İskenderun’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

16.07.2018
25
A+
A-

İskenderun’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu.İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen mevlit programı öğle namazına müteakip İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camiinde gerçekleştirildi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, mevlit ve duaların okunmasının ardından İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, 15 Temmuz’un önemine dikkat çekerek, asla unutturulmaması gerektiğine dikkat çekti.
15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitleri rahmetle, saygıyla, şükranla andıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Canlarını feda etmekten çekinmeyen bu millet, darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük bir kahramanlık gösterdi. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğimize kast eden bu hainlere Allah fırsat vermesin. 15 Temmuz’u hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Her 15 Temmuz’u anarken onlara milletçe bir kez daha dualarımızı ve şükranlarımızı sunacağız” dedi.
15 Temmuz Şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ettiklerini ifade eden İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise 2 yıl önce gerçekleşen hain darbe girişimini hatırlamanın ve hatırlatmanın önemli olduğuna vurgu yaptı. Mevlit sonrası cami çıkışında vatandaşlara İskenderun Belediyesi tarafından lokum ikramında bulunuldu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.