enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4671
EURO
34,6955
ALTIN
2.437,43
BIST
9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C

İskenderun Teknik Üniversitesi “Bu Sıralardan Havalara” etkinliği düzenledi.

İskenderun Teknik Üniversitesi “Bu Sıralardan Havalara” etkinliği düzenledi.
A+
A-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi iş birliği ile “Bu Sıralardan Havalara” etkinliği düzenledi.

4 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’de başlayan etkinliğe İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Turizm Fakültesi Dekan V. Yasemin Bircan Yıldırım, Turizm Fakültesi ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi akademik personelleri ile öğrenciler katıldı. Sivil havacılık sektöründe görev yapmakta olan ve eğitim hayatlarında yolu İSTE’den geçen katılımcılar öğrencilere meslekleri ile alakalı bir sunum yaptı ve ardından söyleşi gerçekleştirdi. Etkinlikte açılış konuşması yapan Turizm Fakültesi Dekan V. Yasemin Bircan Yıldırım, “misafirlerimizi İSTE’den ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bugün burada tek bir öğrenciye bile dokunabilmiş olursak etkinlik bizim için başarıya erişmiş olacaktır. Etkinliğin keyifli ve faydalı olmasını diliyorum” dedi.
Etkinliğe katılan Kabin Memuru Uğur Güzlen, Kabin Memuru Ali Akkaya, Kabin Memuru Çağrı Kaya, Kabin Memuru Mehmet Ali Aydemir, Öğretim Görevlisi Adile Bebek ve Kabin Amiri Esra Kılıç öğrencilere mesleklerini anlattı; tavsiyelerde bulundu ve kendilerine yöneltilen soruları cevapladı. Keyifli geçen etkinlik katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilmesi ve katılımcıların İSTE’ye hediye takdimi ile tamamlandı.

Her sektörden çalışanı İSTE’de öğrencilerle bir araya getirerek tecrübe paylaşılmasına vesile olunmasını önemsediklerinin altını çizen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “öğrencilerin hayatlarının yönünü kendilerinin belirleyeceklerini” belirterek “öğrencilerimiz düzenlenen her etkinlikte katılımcılardan farklı hikayeler dinleme şansı buluyorlar. Dilerim ki bu hikayeler onlara ilham olsun, yollarını aydınlatsın” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.